Εγγραφή στις ενημερώσεις του WRO Hellas

Μέχρι σήμερα πιθανότατα έχετε ενημερωθεί για το νέο Κανονισμό Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR), ο οποίος τίθεται σε ισχύ στις 25 Μαΐου 2018. Ο Οργανισμός WRO Hellas κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να συμμορφωθεί με το νέο κανονισμό. Για να μας βοηθήσετε να συμμορφωθούμε με τις απαιτήσεις συγκατάθεσης GDPR, πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να λαμβάνετε περιεχόμενο από εμάς.
Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορούμε να σας ενημερώνουμε για τα τελευταία νέα, τις καινοτομίες και τις προσφορές μας μετά την 25η Μαΐου. Με αυτό το email σας δίνουμε τη δυνατότητα να εγγραφείτε στη λίστα ενημερώσεών μας. 
Απλά συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής για να συναινέσετε να λαμβάνετε επικοινωνίες μάρκετινγκ από εμάς. Έχετε τον πλήρη έλεγχο των προσωπικών δεδομένων σας. Mπορείτε να επιλέξετε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή αν το επιθυμείτε. 
* indicates required

Ο WRO Hellas θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να επικοινωνεί μαζί σας και να σας παρέχει ενημερώσεις και πληροφόρηση. Ενημερώστε μας για τους τρόπους που θέλετε να επικοινωνούμε μαζί σας και για το πώς θέλετε να διαχειριζόμαστε τα δεδομένα σας:

Email Marketing Powered by Mailchimp